Mitt namn är Leonor Moreira och jag har landat här på Kungsholmen efter en världsomspännande livsresa. Jag har bl.a. bott i Rio de Janeiro där jag arbetade med catering och som kocklärare, samt i Paris där jag var lärare och instruktör på en rad 5-stjärniga hotell och restauranger.

Efter några år i Sverige insåg jag att många av mina svenska vänner var glutenintoleranta, och när jag skulle bjuda dem på något gott blev jag bedrövad över det trista och torra utbudet. För någon som bott i Paris känns det som en grundläggande rättighet att få njuta av gott bröd och saftiga bakverk!

Jag startade Happy Atelier för att skapa nya förutsättningar för att baka glutenfritt. Tillsammans med mina fantastiska medarbetare har vi gjort det till vår uppgift att skapa så goda glutenfria alternativ, att ingen kan tro att de verkligen är glutenfria.

Våra produkter säljs bl.a. på Cajsa Warg, Urban Deli och Gryningen, men självklart också i vårt eget kombinerade bageri, café och butik på Hantverkargatan 47, samt i vår nya webshop.

Varmt välkommen och Bon Appetit Sans Gluten!